esmaspäev, 26. jaanuar 2009

Nàdalavahetus



Laupàeval oli vàikse Arweni sùnnipàev.Koos oli meid pàris palju.Sai palju sòòdud, joodud ja làkutatud.Lòbus oli.Lastel kindlasti veel rohkem:)

Pùhapàeval aga jalutasime jàlle mere ààres.Ilm oli ùle pika aja super.Sooja oli 15 kraadi, taevas selge ja pàike siras.Niiet jàlle fotokas tòòtas tàie koormusega:)



5 kommentaari:

Reine ütles ...

nii mõnusad pildid. Vaatan, et Bella juuksed on juba nii pikaks kasvanud :)

AnnuMannu ütles ...

Jah, ega see praegune(eilne) 15 kraadi pole veel nii, et riided seljast àra vòtaks.Pàikese kàes istuda oli kùll mònus, paned silmad kinni ja naudid:).See ei ole minu ema, vaid sòbranna, kes ka siin elab.Meil on 13 aastat vanusevahet, mis mitte kuskilt otsast ònneks tunda ei anna:)
Juuksed kasvavad kùll ònneks, nùùd vòin oma juuksuriannet tema peal katsetada:P

Ruudi ütles ...

Ja lõpetuseks ikka pidi ka üks pilt söögilaua ääres olema :)

Ma ka juba ootan, et Annil juuksed kasvaks ja et ta hakkaks mul lubama neid muuta. Seni ei tohi isegi katsuda, räkimata mingist lõksust või patsist!!

AnnuMannu ütles ...

Bella ka varem vàga kannatlik ei olnud, kui patse tahtsin teha, nùùd aga istub vaikselt paigal, isegi kui kreppe(greppe?) teen:D.....vòibolla minusse, mul on juuksuri juures alati nii mònus, et silm tahab vàgisi looja minna:P

mermaid ütles ...

Oooo, mulle meeldib ka juuksuritoolis olla :) Aga Annabeliga on meil ikka jama... õnneks leidsin väikese leevenduse..kammin ta juukseid selle titekammiga.. noh tead see pehme, nigu riidehari. Sellega ta lepib.

Aga mereääres on mõnus jah. Loodan, et kunagi ikka kolime tagasi.

Sellel teisel pildidl on lastel lahedad näod peas :P