reede, 7. märts 2008

Juustu sòltlane



Tàpselt nagu minagi.Midagi on ta siiski minult ka pàrinud.Kùlmkapp on ka tema parim sòber!Kuigi temast see vàlja ei paista, ònneks.Pehmed juustud on tal ùks lemmikumaid sòòke, niiet mul veab, kui seal natukenegi oma leiva peale panna saan.Bella jaoks pole mingi probleem terve karp korraga àra sùùa.Lusikatàied on ikka mehised kohe:)
Ja juust on nii juust, kui formaggio......oleneb tujust:).Kusjuures juust ùtleb ta juutu ja formaggio hààldab tàpselt nii nagu peab:)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei noh...ma võiks kopi-peistida su teksti, Bella asemele Triinu kirjutada ja oma blogi üles riputada! Triinu vitsutab philaelphia juustu karbikaupa, meil läheb ikka mitu karpi nädalas...no me ikka ise ka sööme natuke. Samuti on juust juutu ja formaggio formaggio...

AnnuMannu ütles ...

Jumalast lahe:D

Monica ütles ...

Kas juba R täht suus lastel ?

Anonüümne ütles ...

Triinul tuleb see forrrmaggio umbes nagu filmist Wallase & Gromet...teate ikka seda lugu koerast ja tema juustusõbrast peremehest? Aga üldiselt ikka ei ole....ise ta kutsub ennast Tiinuks.

AnnuMannu ütles ...

Ma ka mòtlesin, kàskisn tal seda sòna ka òelda, et aru saada,kuidas ta siis tàpselt ùtleb.Nii kiiresti ja ilusti, et ei pane nagu tàhelegi, et ta R tàhte pàris korralikult vàlja ei hààlda.